Language

sq en

Produktet

Vita Jogurt

Jogurti VITA është produkti më i ri i qumështores VITA i cili është prodhuar që t’i përshtatet shijes tu...

Vita Kalcium

Për më tepër kalcium në organizmin tuaj. Është e pasuruar me fibra ushqyese natyrore, inulin dhe oligofruktozë te ...

Lajmet

17 Dec 2013

Tango Gezuar Festat!

Tango ka lancuar kampanjën më të re të marketingut gjatë mujit dhjetor me Stupcat duke ju urar të gjithë konsumatorve festat ...
19 Aug 2013

Devolli Group dhuron 4 shtëpi për familjet në nevojë

Në prag të festës së Fitër Bajramit, Devolli Group ka gëzuar familjet në nevojë duke u dhuruar çelësat e 4 s...
09 Aug 2013

ME TANGO FITOVA!

Fituestit e 100 euro Ermi Mbiemri Qyteti  Farmir Vitia Prishtine Artan Muhaxheri Krush e Madhe  Taulant Behluli Gjilan Arjeta Jerliu Gjilan Misr...

Reklama televizive