Language

sq en

Produktet

Vita Jogurt

Jogurti VITA është produkti më i ri i qumështores VITA i cili është prodhuar që t’i përshtatet shijes tu...

Vita Kalcium

Për më tepër kalcium në organizmin tuaj. Është e pasuruar me fibra ushqyese natyrore, inulin dhe oligofruktozë te ...

Lajmet

12 Nov 2014

Devolli Group edhe më afër konsumatorit

Devolli Group ka lansuar numrin 080007777 dhe ka siguruar staf shtesë për të avansuar edhe më tutje shërbimin për konsumator&e...
04 Jul 2014

Tango me produkt të ri

Tango tashmë ka lancuar produktin më të ri të tyre me emrin Tango Trëndafil, me shije dhe ere trëndafili të freskët. Ky ...
04 Jul 2014

Tango, t’i ndreq senet.

Me fillimin e verës, filloi edhe loja e madhe shpërblyese nga Tango. Loja shpërblyese starton me datën 01 Korrik dhe do të zgjas deri m...

Reklama televizive